Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δελτίο τύπου Ο.Α.ΓΟΥΔΙΟΥ για τον τελικό του "Goudi Tournament 08"

Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ζωγράφου, την Διεθνή (I.T.F), & Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Γουδή, πήραν μέρος 58 επαγγελματίες αθλήτριες από 22 χώρες του οι οποίες έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την διοργάνωση.
Κράτησε οχτώ ημέρες και είχε την ευκαιρία να το παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός Ζωγραφιωτών που έμειναν έκπληκτοι με το επίπεδο και το θέαμα που αντίκρισαν.
Νικήτρια του τελικού της διοργάνωσης ήταν η Ιταλίδα Alice Moroni που κέδρισε σχετικά εύκολα με 6-3, 6-4 την Ουκρανέζα Tatiana Arefeyeva που ήταν και το φαβορί του αγώνα.
Συντελεστές αυτής της επιτυχίας εκτός από τον Δήμο Ζωγράφου που ήταν και μέγας χορηγός, ήταν και οι υπόλοιποι χορηγοί του τουρνουά:

-Cookie land (patisserie-cateriηg) προσέφερε τα μπισκότα όλων των ημερών του τουρνουά και του μπουφέ της δεξίωσης τελικού
-Piu Verde (café restaurant):Ανέλαβε το μπουφέ δεξίωσης των αθλητριών την πρώτη μέρα του κυρίως ταμπλώ
-Terrain (εταιρία κατασκευής & εξοπλισμού γηπέδων) ανέλαβε την συντήρηση των γηπέδων πριν και κατά την διάρκεια του τουρνουά
-Prince που μας παρείχε όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που χρειαζόμαστε
-Wilson που παρείχε τις μπάλες του τουρνουά

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε και το προσωπικό ενδιαφέρον Δημάρχου μας κ. Γιάννη Καζάκου που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να διοργανωθεί στου Ζωγράφου για δεύτερη φορά η μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Παραβρέθηκαν εκτός από τον αναπληρωτή δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μπουντούρη, την υποψήφια δήμαρχο κυρία Τίνα Καλφαντζάκη, τον Αντιπρόεδρο της ΕΦΟΑ κ.Πάνο Πανόπουλο και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Χρηστιάς, Γιώργος Βλαχογιάννης, Λάμπρος Γούμενος, Κρανιώτης Χαράλαμπος,Δημήτρης Μπίτσικας, ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Γ. όπως και πλήθος κόσμου.
Διαβάστηκε 2342 φορές