ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΤΣΗ & ΝΤΑΝΟΥ (4ο Ε2)

Την πρώτη θέση στα μονά και διπλά κατηγορίας Κορίτσια 14 ετών κατέκτησε η αθλήτρια του Ομίλου Πότση Μαρία, και την δεύτερη θέση στα μονά και διπλά κατηγορίας Κορίτσια 12 ετών κατέκτησε η αθλήτρια Ντάνου Χριστίνα στο 4ο Ε2 που έγινε από 7-9 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα.
Αναλυτικότερα η Πότση Μαρία μετά από μια πολύ δυναμική εμφάνιση, μέχρι την κορυφή, ήρθε αντιμέτωπη με τις 
-Κιζιράκου Δήμητρα (Ο.Α.Αθηνών) με σκορ 6-3, 6-2
-Διγαλάκη Κορίνα (Ο.Α.Χανιών) με σκορ 6-3, 6-2
-Σακελλαρίδη Σαπφώ (Ο.Α.Αγίας Παρασκευής) με σκορ 6-2, 6-1 και τέλος με την Γρίβα Βαρβάρα (Αιολος Α.Λ.Ιλίου) με σκορ 7-6(74), 6-3

Στα διπλά, με συμπαίκτρια της, την αθλήτρια του Α.Π.Ο.Σαννυ Σπορτς Κλαμπ, Ζουρίδη Ελένη, νίκησαν τις κάτωθι αθλήτριες φτάνοντας στην κορυφή της κατηγορίας τους
Μεταξοπούλου Στεφανία- Ελενα (Σ.Α.Ραφήνας) & Μαμαη Εβελίνα (Α.Μ.Ε.Σ.Ν.Ερυθραίας) με σκορ 6-0, 6-1
Κιζιράκου Δήμητρα (Ο.Α.Αθηνών) & Γρίβα Βαρβάρα (Αιολος Α.Λ.Ιλίου) με σκορ 6-1, 6-1
Σταματογιαννοπούλου Βασιλική (Γ.Ο.Περιστερίου Γ.Παλασκας) & Χαραλαμπίδη Γαβριέλα (Α.Ε.Τ.Νικη Πατρών) με σκορ 6-2, 6-0

Η Ντάνου στα μονά μέχρι την δεύτερη θέση έπαιξε με τις
Μαγειροπούλου Μαρία-Αγλαϊα (Α.Ε.Τ.Νικη Πατρών) 6-2, 6-0
Μπαλάσκα Βασιλική (Ο.Α.Χανιών) 6-4, 6-1 και τέλος με την Καλλιστρου Μαρία (Α.Ε.Τ. Νικη Πατρων) από την οποία έχασε 6-2, 6-3

Στα διπλά η Ντάνου με συμπαίκτρια την Γρίβα Βασιλέια του Αιολος Α.Λ.Ιλιου, κατέκτησαν την 2η θέση νικώντας τις εξής ομάδες
Βλαστου Μαρια-Ευαγγελια (Α.Ο.Α. Παττρών) & Ζαφειρη Νεφέλη (Ο.Α>Αθηνων) με σκορ 6-1, 6-1
Λογοθετη Ελλη (Ο.Α.Χολαργου) & ΜποσερωΝεφέλη (Ο.Α.Χολαργου) με σκορ 6-0, 6-1, και στον τελικό με τις Μπαλάσκα Βασιλική (Ο.Α.Χανιών ) & Καλλιστρου Μαρία (Α.Ε.Τ. Νίκη Πατρών) από τις οποίες χάσανε 3-6, 6-4, (12-10)

Στην Κατηγορία Αγόρια 12 ετών, ο Βουτσίνος Στέφανος στο κυρίως ταμπλό έπαιξε με τον Σταμούλο Φώτη (Α.Ο.Α.Ηλιούπολης) κερδίζοντας τον 6-4, 6-4, και στην συνέχεια με το Νο1 του ταμπλό, Μανοπουλο Νικόλαο (Φθιωτικός Ο.Α.) από τον οποίο έχασε 6-0, 6-0.
Στα διπλά ο Στέφανος με συμπαίκτη του τον Καραθανάση Βασίλειο του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους 8 του ταμπλό, κερδίζοντας τους Αρανίτη Κων/νο (Α.Ο.Α.Παπάγου) & Μιχαλόπουλο Νικόλαο (Α.Ο.Α.Πατρών) με σκορ 6-4, 6-2, και στην συνέχεια χάνοντας από τους Σιταρίδη Κυριάκο (Α.Ο.Α.Πατρών) & Παπαπαναγιώτου Δημήτρη-Αλέξανδρο (Α.Ο.Α.Πατρών) με 6-2, 7-5.

Στην κατηγορία Κ12 στα μονά η Πιτταρά Αρτεμις δεν κατάφερε να προχωρήσει στο ταμπλό χάνοντας από την Μαγειροπούλου Μαρία-Αγλαϊα (Α.Ε.Τ.Νικη Πατρών) 6-1, 6-0.

Τέλος οι αθλητές του ομίλου Χαραλαμπίδης Μάριος και Μπάκνης Γεώργιος δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στα προκριματικά χάνοντας από τους Κωνσταντινίδη Ηλία (Ζάκυνθος Α.Ο.) 6-2, 6-0, και Ανεσιδη Δημήτριο (Ο.Α.Σπάρτης) 7-6(3), 4-6, 6-1 αντίστοιχα.

Να ευχηθούμε στα παιδία καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά!

Καλή σταδιοδρομία
Διαβάστηκε 2892 φορές

Βρείτε μας

 
© 2016 ΟΑ Γουδή. All Rights Reserved.