ΚΑΙ MASTER PRO Η ΝΤΑΝΟΥ

Μετά το 4ο Ε1 στην Λάρισα που κατέκτησε η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Γουδή Χριστίνα Ντάνου, πριν από δύο εβδομάδες, σειρά είχε να κατακτήσει και το Κορυφαίο Τουρνουά, μετά το Πανελλήνιο, το Masters στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών.

Χάνοντας μόνο ένα σετ σε όλο το τουρνουά, και ανατρέποντας στα ημιτελικά ένα 7-5 και 5-2 εις βάρος της από την No2 της Πανελλήνιας Κατάταξης, Παπακωνσταντίνου Έλενα (ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ Ο.Α.), κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Αρκετά κουρασμένη, αλλά με μεγάλη επιθυμία να κερδίσει την πρώτη θέση, παραμέρισε την κούραση και ανατρέποντας την εικόνα της Χριστίνας των δύο πρώτων σετ του ημιτελικού, ξαναβρήκε τον εαυτό της και κέρδισε στον τελικό με σκορ 6-1 6-2 το Νο1 του ταμπλό αλλά και της Πανελλήνιας Κατάταξης στα κορίτσια 12 ετών, Γρίβα Βασιλεία (ΑΙΟΛΟΣ Α.Λ. ΙΛΙΟΥ ) κατακτώντας έτσι το μεγαλύτερο τουρνουά που έχει κερδίσει στην μέχρι τώρα πορεία της, φιγουράροντας πια στην 2η θέση σε Πανελλήνια Κατάταξη!

Μπράβο της γιατί απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι μία μεγάλη παίχτρια με υψηλούς στόχους.

Της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και για τα αποτελέσματα αλλά και για την συμπεριφορά της καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά.
Διαβάστηκε 2844 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΡΩΤΟΣ Ο ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΣΤΟ 4ο Ε3 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ OPEN 10 ΕΤΩΝ »

Βρείτε μας

 
© 2016 ΟΑ Γουδή. All Rights Reserved.