ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ 5ου Ε2 Ο ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ

Πολλά Συγχαρητήρια στον αθλητή μας ΒΟΥΤΣΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα διπλά κατηγορίας Αγόρια 14 ετών, με συμπαίκτη του τον Καραγεωργά Ασημάκη του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, και για την κατάκτηση της 4ης θέσης στα μονά κατηγορίας Αγόρια 14 ετών, στο 5ο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα από 10-14 Οκτωβρίου.

Τα συγχαρητήρια μας και στην αθλήτρια μας, ΝΤΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ που κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι και την τετράδα στους μονούς και τους διπλούς αγώνες του τουρνουά, σε κατηγορία μεγαλύτερη από την δική της, παίζοντας αυτή τη φορά στα 14αρια. Στα διπλά συμπαίκτρια της ήταν η Μπουκουβάλα Φωτεινή του Α.Ο.Α.Ηλιούπολης.

Στα Προκριματικά κατηγορίας Κορίτσια 12 ετών η αθλήτρια ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ πέρασε στο κυρίως Ταμπλό, κερδίζοντας τις Πολυγενη Παναγιώτα (Α.Σ.Ν.Βουτζα Ραφηνας Η Πρόοδος) με σκορ 62 62, και Παύλου Δήμητρα (Ο.Α.Αθηνών) με σκορ 67(6) 62 62. Στο Κυρίως Ταμπλό κληρώθηκε με την Μπακέλλα Κατερίνα ( Α.Ο.Α.Παπάγου) από την οποία έχασε 62 64.

Επίσης στο Κυρίως Ταμπλό, η αθλήτρια ΚΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, έπαιξε με την Παπασωτηρίου Φαίδρα (Ο.Α.Πετρούπολης) αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει, χάνοντας 46 62 63, ενώ στα διπλά κατηγορίας Κορίτσια 12 ετών η ΚΑΜΠΑ με συμπαίκτρια την Μποσερώ Νεφέλη του Ο.Α.Χολαργού, σκαρφάλωσαν στην 3η θέση του ταμπλό.

Στα προκριματικά κατηγορίας Αγόρια 12 ετών, ο ΜΠΑΚΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κατάφερε να μπει στο Κυρίως Ταμπλό από τα Προκριματικά, κερδίζοντας τους Κατεϊνα Κων/νο (Α.Ο.Αργυρούπολης) με σκόρ 61 62, και Αγγουρη Κων/νο (Α.Ο.Α.Αττικός Ηλιος) με σκορ 62 64.

Στο Κυρίως Ταμπλό ήρθε αντιμέτωπος με τον Κονταράκη Ανδρέα (Ο.Α.Χανιών) από τον οποίο έχασε 60 62

Επίσης στα προκριματικά ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ αγωνίσθηκε με τον Κοκκορη Γεώργιο (Ο.Α.Σύρου) κερδίζοντας 26 61 75, και εν συνεχεία με τον Μαντωνανάκη Κων/νο (Ο.Α.Αθλητ.Παιδεία) από τον οποίο έχασε 62 62

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές μας!Διαβάστηκε 2893 φορές

Βρείτε μας

 
© 2016 ΟΑ Γουδή. All Rights Reserved.