3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΑΝΟΥ

Μία 3η θέση στα μικτά, μια 4η θέση στα διπλά και μία 8η θέση στα μονά έφερε η αθλήτρια του Ο.Α.ΓΟΥΔΗ, ΝΤΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Κ12).

Στα μονά, έκανε τρείς νίκες στην σειρά κερδίζοντας τις ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΦΘΙΩΤΙΔΙΚΟΣ Ο.Α.) με σκορ 6-1, 6-1, ΜΑΝΤΗΝΙΑΝΑΚΗ ΑΝΝΑ-ΜΙΚΑΕΛΑ (Ο.Α.ΑΘΛΗΤ.ΠΑΙΔΕΙΑ) με σκορ 6-0, 6-0 και την ΧΑΝΤΑΒΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (Α.Σ.ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ ΚΟΖΑΝΗΣ) με σκορ 6-0, 6-1.
Eπαιξε στους 8 με την αθλήτρια της Αγίας Παρασκευής ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΣΑΠΦΩ, και παρόλο που προηγήθηκε με 1-0 σετ και 2-0 games στο τρίτο σετ, δεν κατάφερε τελικά να την κερδίσει, χάνοντας με σκορ 6-7(4), 6-2,6-3. Να σημειώσουμε ότι η Σακελλαρίδη, ήταν η περσινή πρωταθλήτρια στα 12αρια και η φετινή, και απ ότι φαίνεται θα το κερδίσει τουλάχιστον και του χρόνου.

Στα μικτά η ΝΤΑΝΟΥ με συμπαίκτη τον ΚΩΣΤΑΡΙΔΗ ΙΑΣΩΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Α.Ο.Α.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) κατέκτησαν την 3η θέση νικώντας τους
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΤ. (Ο.Α.ΑΝ.ΣΑΡ.) & ΖΑΧΑΡΑΚΗ Ι. (Ο.Α.ΣΑΛ.) με σκορ 2-6, 7-6(3),10-5,
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Φ. & ΘΕΟΧΑΡΗ Μ. (Α.Ν.Ο.ΓΛΥΦ.) με σκορ 6-1, 6-1
χάνοντας στα προημιτελικά από τους ΜΑΝΟΠΟΥΛΟ Ν. & ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ε. (ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ Ο.Α.) με σκορ 6-2, 6-3

Τέλος στα διπλά με συμπαίκτρια την ΦΑΣΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ (Ο.Α.ΓΛΥΦΑΔΑΣ) κατέκτησαν την 4η θέση κερδίζοντας τα ζευγάρια: ΒΛΑΣΤΟΥ Μ.(Ο.Α.ΑΙΓΙΑΛΙΑΣ) & ΧΑΛΒΑΝΤΖΗ ΑΙΚ. (Α.Σ.ΣΕΡΡΩΝ) με σκορ 6-1, 6-2, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗ Π. (ΡΟΔΙΑΚΗ ΑΚΑΔ.ΑΝΤ.) & ΣΤΑΜΕΝΟΥ Ε. (Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ) με σκορ 6-2, 6-1, και χάσανε στα προημιτελικά από τις ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ε. (ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ Ο.Α.) & ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ Σ.(Ο.Α.ΑΓ.ΠΑΡ.) με σκορ 7-5, 6-2.

Πολύ καλή πορεία είχε και ο ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Α14) ο οποίος μπήκε από τα προκριματικά στο Κυρίως Ταμπλό νικώντας τους ΘΗΛΥΖΑ ΓΙΩΡΓΟ (Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ) με σκορ 6-1, 6-2 και τον ΤΣΑΡΠΑΛΗ ΗΛΙΑ (Ο.Α.ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ) με σκορ 6-1, 6-2.
Πέρασε έναν αγώνα στο κυρίως ταμπλό νικώντας τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΦΩΤΗ (ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.) με σκορ 7-5, 6-3, και στην συνέχεια έχασε από το Νο5 του ταμπλό ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ (Γ.Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ) με σκορ 6-2, 6-0.
Στα διπλά με συμπαίκτη τον ΦΟΥΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Α.Ο.Α.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ) κέρδισαν το ζευγάρι ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. & ΚΑΜΑΡΑΣ Ρ.ΤΟΥ Α.Ο.Α.ΠΑΠΑΓΟΥ με σκορ 6-4, 6-4, και έχασαν από τους ΠΙΓΓΟ Γ. & ΧΑΛΚΙΔΗ Θ. ΤΟΥ Ο.Α.ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ. με σκορ 6-1, 6-3

Η ΚΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΝΙΚΟΛΙΑ (Κ12) κατάφερε να περάσει στο Κυρίως Ταμπλό κερδίζοντας στα προκριματικά τις
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Α.Ν.Ο.ΓΛΥΦΑΔΑΣ) με σκορ 6-1,6-3 και ΚΑΡΑΒΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ (Φ.Σ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) με σκορ 6-1,6-2.
Στο Κυρίως Ταμπλό η ΚΑΜΠΑ αγωνίστηκε με την ΠΑΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ) από την οποία έχασε 6-4, 6-2

Η ΠΟΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΖΩΗ (Κ12) στο Κυρίως Ταμπλό της κατηγορίας έχασε από την ΣΠΥΡΟΥ ΖΩΗ (Α.Ο.Π.ΦΑΛ.) με σκορ 6-2, 5-7,6-3 μετά από ένα πολύωρο ματς
Στα προκριματικά των διπλών η ΠΟΤΣΗ με συμπαίκτρια την ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ (Α.Ν.Ο.ΓΛΥΦΑΔΑΣ) έφτασαν πολύ κοντά στο Κυρίως Ταμπλό μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, κερδίζοντας τις ΒΑΡΒΕΡΑΚΗ Μ. & ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Μ. (Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ) με σκορ 6-4, 4-6, 10-3, τις ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ & ΠΟΛΥΓΕΝΗ Π. (Α.Σ.Ν.ΒΟΥΤΖΑ ΡΑΦ. ΠΡ.) με σκορ 6-7(6), 6-0, 10-1 και την δυστυχώς ήττα από τις ΚΙΤΣΗ Α. (Σ.Α.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ) & ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ Ι.(ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ Ο.Α.) με σκορ 6-2, 3-6, 10-4.

Πρώτος επίσημος αγώνας για την αθλήτρια του ΟΑΓ, ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (Κ12) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε στα προκριματικά της κατηγορίας και έχασε από την ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (Α.Ο.Α.ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΤΙΤΑΝΕΣ) με σκορ 6-2,6-4.
Ευχόμαστε στην Ελένη καλό ξεκίνημα και πολλές καλές επιτυχίες!

Επίσης στα προκριματικά η ΠΙΤΤΑΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ (Κ12) έχασε από την ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ (Ο.Α.ΑΝΑΦ.ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ) με σκορ 6-3,6-1

Στα προκριματικά κατηγορίας Αγόρια 12 ετών, ο ΜΠΑΚΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έπαιξε με τον ΚΑΣΛΗ-ΟΓΛΟΥ ΣΕΛ.-ΣΕΡ.(ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.) τον οποίο νίκησε με σκορ 6-1, 6-1, και στην συνέχεια με τον ΚΑΠΟΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ (Α.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ) από τον οποίο έχασε 1-6,6-4,6-4

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ κέρδισε τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον ΚΑΤΕΪΝΑ ΒΑΣΙΛΗ (Ο.Α.ΧΟΛΑΡΓΟΥ) με σκορ 6-4, 6-2, και στην συνέχεια έχασε από τον ΔΕΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.&Α.) με σκορ 6-3, 6-4.

Στα διπλά, ΜΠΑΚΝΗΣ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ παίξανε έναν αγώνα όπου έχασαν 6-2, 6-0 από το ζευγάρι ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ.(Α.Ο.Α.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)&ΝΟΥΧΑΚΗΣ Γ.(Ο.Α.ΣΟΥΔΑΣ), και ΠΙΤΤΑΡΑ & ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ παίξανε με τις ΠΑΥΛΟΥ Δ.(Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ) & ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Μ.(Ο.Α.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ) χάνοντας 6-4, 6-1.

Στα μικτά ΠΙΤΤΑΡΑ & ΜΠΑΚΝΗΣ παίξανε έναν αγώνα τον οποίο έχασαν 6-4, 7-6(4) από τους ΠΗΛΙΧΟΣ ΑΝ.(ΖΑΚΥΝΘΟΣ Α.Ο.Α.) & ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΡ.(Α.Ν.Ο.ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

Τέλος τα δεκάρια έπαιξαν σε ομίλους των τεσσάρων, από τους οποίους οι δύο πρώτοι δημιούργησαν ταμπλό.
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ήρθε 2ος στον όμιλο του έχοντας δύο νίκες και μία ήττα.
Νίκησε τον ΚΑΤΙΦΕ ΓΕΩΡΓΙΟ (Α.Ο.ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓ.) με σκορ 6-0, εν συνεχεία νίκησε τον ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ (Ο.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ) με σκορ 6-3, και έχασε από τον ΜΑΤΣΑΜΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ (Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ) με σκορ 3-6.

Ο ΠΑΡΛΑΝΤΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ επίσης ήρθε 2ος στον όμιλο του, νικώντας τον ΠΛΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (ΟΑΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) με σκορ 6-2, χάνοντας από τον ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΟΑΦΟΙΒ.ΛΑΡ.) 3-6, και νικώντας τον ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΟΑΧΑΛΚΙΔΑΣ) με σκορ 6-1.
Στο ταμπλό που δημιουργήθηκε από τους 2 πρώτους κάθε Ομίλου, ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ έπαιξε με τον ΠΡΕΝΤΙΤΣ ΜΑΡΚΟ (ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.) από τον οποίο έχασε 6-0, παραμένοντας στους 32, και ο ΠΑΡΛΑΝΤΖΑΣ λόγω τραυματισμού δυστυχώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή συνέχεια!

Μπράβο για τις προσπάθειες που καταβάλουν!
Διαβάστηκε 3006 φορές

Βρείτε μας

 
© 2016 ΟΑ Γουδή. All Rights Reserved.