ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ Ο.Α.ΓΟΥΔΗ

Στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού Τένις για το 2017 συγκαταλέγεται πια η Διασυλλογική Ομάδα Γυναικών του Ομίλου Αντισφαίρισης Γουδή , αφού κατάφερε να προκριθεί στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος (παίζοντας στη Α΄ Φάση του Διασυλλογικού Γυναικών της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας που έγινε στον Α.Ο.Α.Ηλιούπολης από 3-5 Νοεμβρίου) και έτσι να περάσει στην Β΄ Φάση του Διασυλλογικού Γυναικών της Α’ Εθνικής, που θα γίνει στις 24-26 Νοεμβρίου, όπου μαζί με άλλες 3 ομάδες θα διεκδικήσει μια από τις 3 πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Στην Ομάδα συμμετέχουν δύο από τις πιο μικρές σε ηλικία αθλήτριες της διοργάνωσης, που είναι η Χριστίνα Ντάνου (15 ετών) και η Βασιλική Κάμπα (14 ετών), όπως επίσης και η έμπειρη αθλήτρια Ευαγγελία Τσάβου, η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Διασυλλογικού του Ο.Α.Γουδή.  Τα κορίτσια αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια  για την μεγάλη επιτυχία τους.

Είναι η πρώτη φορά που επιτυγχάνεται αυτό και είναι μία πολύ μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο Αντισφαίρισης  Γουδή αλλά και για τον Δήμο μας.

Τέλος η Ομάδα Ανδρών του Ο.Α.Γουδή  κατάφερε να παραμείνει στην Α΄ Εθνική κατηγορία  για 4η συνεχόμενη χρονιά με αθλητές τους Βάρφη Ιάσων, Χαμπέρη Στέφανο, Μπάκνη Γιώργο και Λοϊζά Δημήτρη.

Να σημειώσουμε ότι μετριούνται στα  δάχτυλα  οι Σύλλογοι, που έχουν  Γυναικεία και Αντρική Ομάδα στην Α΄ Εθνική Κατηγορία όπως ο Όμιλος Αντισφαίρισης Γουδή.

 

Διαβάστηκε 3746 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2η σε Μονά & Διπλά η Κάμπα στο 4οΕ1

Βρείτε μας