Κοπή Πίτας Ο.Α.Γουδή

Πλημμύρισε από κόσμο η Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου & 19ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου όπου διεξήχθη φέτος η Κοπή της Πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Γουδή.

Στην Ομιλία του, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Γουδή κύριος Μάκης Βλαχογιάννης, έδωσε ιδιαίτερη μνεία στις επιτυχίες του Συλλόγου για το 2017, που ήταν η παραμονή στην Α’ Εθνική Κατηγορία και κατάκτηση της 4ης θέσης Πανελλαδικώς της Γυναικείας Ομάδας Διασυλλογικού του Ο.Α.Γουδή, η παραμονή της Ομάδας Ανδρών Διασυλλογικού στην Α Εθνική Κατηγορία, και στις πρωτιές σε Εθνικά πρωταθλήματα Junior φέτος με κορυφαίες αθλήτριες την Χριστίνα Ντάνου, και την Κάμπα Βασιλική.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Νομικού Προσώπου Δημοτικών Γυμναστηρίων & Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Γκρέκας Παναγιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Γρίβας Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Μετικαρίδης Θεόδωρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Παπακωνσταντίνου Άγης, ο Τέως Αντιδήμαρχος Ζωγράφου κύριος Σούλης Παπαγιανόπουλος, ο Πρόεδρος Παλαιών Ζωγραφιωτών κύριος Μπίτσικας Δημήτρης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Αγαπώ Ζωγράφου» κύριος Παπαναστασόπουλος Κωστής, εκ μέρους του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου Ήπειρος ο κύριος Τάσης Γεώργιος, και από την παράταξη Ζωγράφου Μπροστά ο κύριος Γιάννης Κούτλας και ο κύριος Νίκος Κοπενταρής, οι οποίοι με την σειρά τους βράβευσαν τους καλύτερους αθλητές του Ομίλου για το 2017.

Πριν τις βραβεύσεις των αθλητών μας, ο Πρόεδρος κύριος Μάκης Βλαχογιάννης, θέλησε να βραβεύσει την Προπονητική Ομάδα του Ομίλου, η οποία δίνει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου οι αθλητές μας να έχουν αυτές τις διακρίσεις.

Οι κορυφαίοι αθλητές για το 2017 είναι η Ντάνου Χριστίνα, (Νο3 στην Πανελλαδική Κατάταξη Κατηγορίας Κορίτσια 16 ετών), η Κάμπα Βασιλική (Νο13 στην Πανελλαδική Κατάταξη Κατηγορίας Κορίτσια 16 ετών), Κάμπα Σταυρούλα (Νο9 στην Πανελλαδική Κατάταξη Κατηγορίας Κορίτσια 12 ετών).
Και οι τρεις κοπέλες βρίσκονταν ανάμεσα στις πρώτες θέσεις σε Ευρωπαϊκά, Πανελλήνια, σε Ε1 & Ε2 Πανελλαδικά, σε Ε3 Ενωσιακά.
Οι αθλητές Ντάνος Γρηγόρης (Α10), Δόσης Παναγιώτης (Α10), Μητσούλας Δημήτρης (Α10), Ιατρόπουλος-Τρίκας Ανδρέας (Α10), Φιστούρης Στέλιος (Α10), Δόση Ιωάννα (Κ14), Λάτση Ηλιάνα (Κ12), Ζαρίκου Φραντσέσκα (Κ12), Λάππα Ευγενία (Κ12), Βουρέκα Μαρία (Κ12) και Λέσση Δανάη (Κ14), για τις πολλές επιτυχίες τους σε Open Τουρνουά.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν χορευτικά από το 1ο & 19o  Δημοτικό Σχολείο, κληρώθηκαν τα δώρα για τους τυχερούς της βασιλόπιτας και ακολούθησε πάρτι για όλα τα παιδιά.
Η πίτα και τα εδέσματα ήταν προσφορά των Cookie-Land (Παπαδιαμαντοπούλου 150, Ζωγράφου / Ερμού & Καπνικαρέας 3 Αθήνα)

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα και πολλές επιτυχίες!
Διαβάστηκε 565 φορές
© 2016 ΟΑ Γουδή. All Rights Reserved.