Κοπή Πίτας 2020

Στην κατάμεστη αίθουσα του 1ου & 19ου Δημοτικών Σχολείων Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, η κοπή της πίτας μας.

Παραβρέθηκαν  ο τέως Δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος, ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρίβας Γεώργιος ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος , εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης Αγαπώ Ζωγράφου κ.α.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Γουδή, Μάκης Βλαχογιάννης, κάνοντας μια ανασκόπηση στο 2019 αναφέρθηκε εκτός των άλλων στη πρόκριση της Ομάδας του Διασυλλογικού του Ο.Α.Γουδή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 4 καλλίτερες ομάδες της Ελλάδος, στην διοργάνωση του Εθνικού Πρωταθλήματος Ε2 κατηγορίας 12 και 16 τον Ιούλιο του 2019 και την ανακαίνιση όλων των γηπέδων με έξοδα του Ομίλου.

Κορυφαίοι αθλητές για το 2019, οι οποίοι βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους σε Ευρωπαϊκά, Πανελλαδικά, Ενωσιακά και Open Τουρνουά είναι η Ντάνου Χριστίνα, η Κάμπα Βασιλική, Κάμπα Σταυρούλα, ο Λοϊζάς  Δημήτρης, ο Μπάκνης Γιώργος, η Κωνσταντάτου Έφη, ο Ντάνος Γρηγόρης, ο Φιστούρης Στέλιος, η Φλώρου Μαρίλια και ο Κακαράς Ιωάννης.

Ακολούθησε απονομή αθλητικού υλικού στο 1ο και 19ο Δημοτικά Σχολεία Ζωγράφου και η παρουσίαση παραδοσιακών χορών με την συμμετοχή μαθητών από τις δραστηριότητες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων.  

Τρεις τυχεροί που έτυχαν τα φλουριά της πίτας, έλαβαν δύο ρακέτες και μία τσάντα, προσφορά από την e-tennis (Ανδ. Παπανδρέου 13, Μαρούσι). 

Η πεντανόστιμη βασιλόπιτα και τα εδέσματα, ήταν προσφορά των Cookie-Land (Παπαδιαμαντοπούλου 150, Ζωγράφου | Ερμού & Καπνικαρέας 3, Αθήνα).

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία, χαρές, ευτυχία, δημιουργικότητα και πολλές επιτυχίες.

Διαβάστηκε 234 φορές

Βρείτε μας

 
© 2016 ΟΑ Γουδή. All Rights Reserved.