Μήνυμα νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι γεια σας!

Θα θέλαμε ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Γουδή να σας ευχηθούμε καλή τενιστική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα, ειδικά στις δύσκολες μέρες που ακόμη περνάμε!

Όλους εμάς που απαρτίζουμε το νέο Δ.Σ, μάς χαρακτηρίζει, όπως και εσάς, η αγάπη για το άθλημα της αντισφαίρισης. Ταυτόχρονα όμως μας κινητοποιεί ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι ο ΟΑΓ σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου, όλα τα χρόνια λειτουργίας του έχει κάνει το άθλημα του τένις προσιτό σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες. Πιστεύουμε βαθιά ότι το τένις δεν είναι ένα άθλημα για λίγους, αλλά ένα άθλημα για τους πολλούς, δεν είναι μόνο ένα σπορ για φιλόδοξους πρωταθλητές αλλά και για ερασιτέχνες αθλητές.

Η νέα σεζόν προπονήσεων που μόλις ξεκίνησε, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα τόσο στο επίπεδο της οργάνωσης του ομίλου όσο και του τρόπου επικοινωνίας του με όλους εσάς τους αθλούμενους που αποτελείτε το βασικό του στόχο και κορμό. Ελπίζουμε ότι διατηρώντας όλα τα θετικά που έχουν γίνει μέχρι τώρα στον όμιλο αλλά και αντιμετωπίζοντας τις όποιες δυσλειτουργίες του θα μπορέσουμε να τον κάνουμε ικανό να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν αυτό τον καιρό για το άθλημα του τένις, από όλο και περισσότερους κατοίκους του Δήμου Ζωγράφου και γειτονικών περιοχών.

Η διαρκής βελτίωση (πιθανότατα και επέκταση) των εγκαταστάσεων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας είναι οι κύριες επιδιώξεις μας. Η αναβάθμιση της γραμματειακής μας υποστήριξης, η ανάδειξη και αξιολόγηση των προπονητών μας, η διασφάλιση καλύτερων συνθηκών στους περιβάλλοντες  χώρους (κυλικείο, κερκίδες κτλ.) και καλύτερων μέσων άθλησης (μπάλες, προβολείς κ.α.) είναι βασικές μας προτεραιότητες.

Γι’ αυτό το λόγο οργανώνουμε τη λειτουργία μας επάνω σε μια νέα λογική που στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: αποκέντρωση, διαφάνεια, συνεννόηση. Με ξεκάθαρους ρόλους και αρμοδιότητες, με ξεκάθαρες διαδικασίες και  με διαρκή συνεργασία και επικοινωνία,  ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε τον ΟΑΓ ένα σύγχρονο και φιλικό τόπο άθλησης, διασκέδασης και κοινωνικής συνάντησης.

Παρακαλούμε θερμά για την κατανόηση και τη συνεργασίας σας το επόμενο διάστημα. Η αντιμετώπιση της πανδημίας και η τήρηση των υγειονομικών κανόνων αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για να μην αντιμετωπίσουμε ανεπιθύμητα προβλήματα, όπως και η έγκαιρη καταβολή της μηνιαίας σας συνδρομής. Επιζητούμε επίσης την κατάθεση προτάσεων, ιδεών ή προβληματισμών σας για τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/O.A.Goudi

Καλό ξεκίνημα σε όλους και όλες!

 

Πρόεδρος: Ευθύμιος Βλαχογιάννης

Αντιπρόεδρος: Πέτρος Κοντοβάς

Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Βαμβακάς

Ταμίας: Βασίλης Αυγουστίνος

Γενικός Αρχηγός Αθλητών: Γεράσιμος Ντάνος

Έφορος Εγκαταστάσεων και Υλικού: Νικολία Πασσά

Μέλος ΔΣ: Δημήτριος Αναστασίου

Διαβάστηκε 1284 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έκπτωση σε προϊόντα e-tennis

Βρείτε μας