Εσωτερικό Πρωτάθλημα ΟΑΓ Ενηλίκων 2022 Κύριο

Ολοκληρώθηκε εχτές το εσωτερικό πρωτάθλημα ενηλίκων του ΟΑΓ που διεξήχθη μεταξύ 4-19 Ιουνίου 2022. Εδώ μπορείτε να δείτε τα τελικά αποτελέσματα των ταμπλό των ανδρών και γυναικών  στο προχωρημένο επίπεδο.

Μετά δύο εβδομάδες και 150 περίπου παιχνίδια, εχτές Κυριακή το βράδυ (αργά) ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του εσωτερικού μας πρωταθλήματος και έγιναν οι απονομές στους νικητές και στις νικήτριες!

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τους τελικούς που έγιναν τους παρακολούθησε μια γεμάτη κερκίδα που είχε την ευκαιρία να δει εξαιρετικής ποιότητας παιχνίδια (απολαμβάνοντας μεταξύ των δύο αγώνων ωραιότατα σουβλάκια...). Ο όμιλος μας αρχίζει να γίνεται κάτι παραπάνω από μεμονωμένες συναντήσεις για προπονήσεις. Αρχίζει να φτιάχνεται μια κοινότητα ενδιαφέροντος γύρω και πάνω από το τένις.

Μεγάλος νικητής στους άνδρες προχωρημένου επιπέδου αναδείχτηκε ο Γιώργος Βλασίδης υπερισχύοντας του Φίλιππου Μεσσηνέζη 6-2, 7-5. Μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες, μετά από συναρπαστικό αγώνα, αναδείχτηκε η Χριστίνα-Μαρία Ραπτοπούλου αφού νίκησε στο super tie-brake την Έλενα Μπουζώνη (6-4, 1-6, 10-8). 

Στο αρχάριο επίπεδο, νικήτρια αναδείχτηκε η Ισιδώρα Τζελέπη κερδίζοντας 1-4, 4-1, 10-7 την Σταυρούλα Σβώλου. Στο αντίστοιχο επίπεδο στους άνδρες νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Παπακωνσταντόπουλος επικρατώντας του Καλησπεράκη Ηλία, 4-0, 4-1.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή,  την προσπάθεια και το ενδιαφέρον!
Διαβάστηκε 98 φορές

Βρείτε μας