Η προπονητική ομάδα του ΟΑΓ Κύριο


Ο Γεώργιος Μπάρλας γεννήθηκε το 1970, είναι κάτοικος Ζωγράφου, παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης κατέχει δίπλωμα προπονητή αντισφαίρισης Α κατηγορίας, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Από το 1997 έως και σήμερα, εργάζεται ως προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Γουδιού, με εμπειρία σε τμήματα αρχαρίων, προαγωνιστικά, αγωνιστικά, μίνι τένις και ενηλίκων. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια προπονητών αντισφαίρισης ΣΠΑΕ, και είναι κάτοχος πιστοποιητικού Επιδιαιτησίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Από το 2021 είναι Head Coach στον ΟΑΓ.

 

Ο  Αγγελής Γεώργιος γεννήθηκε το 1975, είναι κάτοικος του Δήμου Ζωγράφου, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και εργάζεται σαν Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Πειραιά. Επίσης κατέχει δίπλωμα προπονητή αντισφαίρισης Α κατηγορίας. Στην εικοσαετή του καριέρα έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγου και έχει προπονήσει πολλούς αθλητές. Η σημαντικότερη όμως όλων ήταν η παρουσία του στον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου όπου είχε και την ευθύνη της αγωνιστικής ομάδας με πολλές επιτυχίες. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια προπονητών αντισφαίρισης (ΣΠΑΕ), επιμορφωτικά σεμινάρια προπονητών (ITF) και πολυάριθμα σεμινάρια παιδαγωγικής κατάρτισης στα πλαίσια της εργασίας του.

Ο Λιο Κατρής γεννήθηκε το 1968 στο Sydney της Αυστραλίας. Είναι τελειόφοιτος του Waverly College στο  Sydney. Σαν παίκτης έχει λάβει μέρος σε πολλά τουρνουά τένις γυρίζοντας όλη την Αυστραλία από 12 έως 16 ετών με διακρίσεις.  Επίσης εκπροσώπησε το Waverly College στην ομάδα τένις. Παρακολούθησε τη σχολή προπονητών των John Νewcombe  και Τony Roach. Σαν προπονητής έχει δουλέψει στο Politia Tennis Club  και στο Lyktos Beach Resort Hotel Tennis Club στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Έχει κληθεί στην Ιταλία να προτονίσει μια ομάδα παιχτών (άνω των 35). Έχει επίσης δουλέψει στο Βabenhausen στην Γερμανία για μια σεζόν.  Γύρισε στην Αυστραλία το 1996 και δούλεψε σαν Ηead Coach στο Kim Warwick Tennis Academy (του πρώην  επαγγελματία και νούμερο 1 της Αυστραλίας).  Γύρισε στην  Ελλάδα το 2015 και εργάζεται στον ΟΑΓ από το 2017. 

Ο Αλέξανδρος Καπέλος γεννήθηκε το 1992 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών(Τ.Ε.Φ.Α.Α.). Κατέχει δύο ειδικότητες προπονητικής, αυτής του στίβου και αυτής του τένις. Πρώην αθλητής του κλασικού αθλητισμού με διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο έχοντας στην κατοχή του χρυσά μετάλλια πανελληνίου πρωταθλήματος στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παίδων στα 400μ. με εμπόδια αλλά και συμμετοχή στην Εθνική ομάδα στίβου κάτω των 18. Με το τένις έχει ασχοληθεί από πιο μικρός έχοντας αδερφό προπονητή τένις με αντίστοιχες διακρίσεις. Δουλεύει ως προπονητής τένις στον ΟΑΓ από το 2016.

Η Χριστίνα Ντάνου γεννήθηκε το 2002, είναι φοιτήτρια του ΕΚΠΑ στη σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και αποτελεί αθλήτρια του ΟΑΓ από μικρή ηλικία με σημαντικές επιτυχίες που τώρα κάνει την πρακτική της στον όμιλο που την ανέδειξε. Οι ατομικές διακρίσεις της στο τένις είναι: 2η θέση σε πρωτάθλημα Masters Κ18 το 2018, 1η θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΚΔ14 το 2016,  2η θέση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ14 το 2016, 2η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ITF j4 juniors 18. Στα διπλά έχει πετύχει:  1η θέση σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1 Κ16 το 2017, 1η θέση σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 Ε12 & ΚΔ12 το 2014, 1η θέση σε πρωτάθλημα Masters Κ12 το 2014, 2η θέση σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Κ18 & ΚΔ18 το 2019, 1η θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΔ14 το 2016.

Ο Κώστας Παναγούλιας γεννήθηκε το 1992, είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στην αντισφαίριση (2016). Από το 2018-2021 είχε δουλέψει ως προπονητής στο Sports Village Athitaki,  στον αθλητικό σύλλογο Πέρα, στα εκπαιδευτήρια Παλλάδιο και Κωστέα-Γείτονα, καθώς και στον αθλητικό σύλλογο κολλεγίου Deree.
Ο Πάνος Νάκης είναι προπονητής τένις, πιστοποιημένος από την ομοσπονδία τένις του Ηνωμένου Βασιλείου LTA. Το άθλημα του τένις είναι το πάθος του και μεγαλύτερη ικανοποίηση του είναι να δίνει κίνητρο στους παίκτες να αγαπήσουν το άθλημα και να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε προπόνηση ή ανταγωνιστικό παιχνίδι.Διαβάστηκε 666 φορές

Βρείτε μας

 
© 2016 ΟΑ Γουδή. All Rights Reserved.