Όμιλος Αντισφαίρισης Γουδή

Ιδρύθηκε το 1996 ύστερα από πρωτοβουλία, του τέως Προέδρου και νυν αντιπροέδρου, Β. Κουνενή και του Υπεύθυνου Προγράμματος του Συλλόγου Γ. Παπαθεοδώρου, σε συνεννόηση με τον τότε Αντιδημάρχο Σ.Παπαγιαννόπουλο και με άλλους γνωστούς Ζωγραφιώτες όπως ο Μ. Βλαχογιάννης, ο Γ. Μακροδημήτρης κ.α, με σκοπό τη δημιουργία ενός Σωματείου στου Ζωγράφου, που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ελληνικού Τένις.
Ενός Σωματείου, που να μπορεί να προπονεί αθλητές όλων των επιπέδων, όλων των ηλικιών σε καθημερινή βάση, με επαρκή αριθμό γηπέδων, ώστε να μπορεί να διοργανώνει με επιτυχία Πανελλήνιας εμβέλειας αγώνες ,αλλά και χώρων κατάλληλων όπου, οι αθλητές να μπορούν να συγκεντρώνονται με τους φίλους τους και εκτός ωρών προπόνησης, περνώντας έτσι τον ελεύθερο χώρο τους δημιουργικά σε ένα περιβάλλον όμορφο, καθαρό, μακριά από τους γνωστούς κινδύνους ,που απειλούν τους νέους.
Με αυτό το όραμα ξεκινήσαμε και ύστερα από εφτά χρόνια λειτουργίας μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πετύχει αρκετά και ότι σκοπεύουμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα.
Και αυτό γιατί ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα το έχουμε κάνει με πολύ και συστηματική δουλειά θέτοντας πάντα το όραμα μας μπροστά από κάθε ατομικό συμφέρον.
Διαβάστηκε 7310 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χαιρετισμός Προέδρου »

Βρείτε μας

 
© 2016 ΟΑ Γουδή. All Rights Reserved.