Νέα 2006

Νέο γήπεδο Τένις στο Γουδί


Νέο γήπεδο Τένις στο ΓουδίΓήπεδο τένις στολίδι για τον Δήμο μας κατασκεύασε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Γουδιού σε συνεργασία με τον Δήμο υλοποιώντας έτσι ένα πολλών χρόνων όραμα, την δημιουργία του 4ου Γηπέδου Αντισφαίρισης στο Γουδί. Έτσι θα μπορούν να διοργανωθούν και στου Ζωγράφου Πανελλήνια αλλά & διεθνή Πρωταθλήματα Αντισφαίρισης, αφού ο απαιτούμενος αριθμός γηπέδων για τη διοργάνωση αυτών είναι τουλάχιστον τέσσερα,
Έτσι, λύνεται κατά μεγάλο μέρος και το πρόβλημα γηπέδων άθλησης για τους συνεχώς αυξανόμενους αθλητές του Ομίλου αλλά και για τους δημότες
Έτσι οι αυριανοί Ζωγραφιώτες πρωταθλητές ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους γνωρίζοντας πια ότι μεγάλες διοργανώσεις βρίσκονται τόσο κοντά τους.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Παρέλαση 28ης ΟκτωβρίουΟ Όμιλος Αντισφαίρισης Γουδιού τίμησε την εθνική επέτειο, με την συμμετοχή του στην Παρέλαση του Δήμου Ζωγράφου. Συγχαρητήρια για τα παιδιά που πήραν μέρος.


7o Open Junior Efoa

7o Open Junior EfoaΤην τρίτη θέση τελικά κατέκτησε ο Αθλητής του Ο.Α.Γουδιού Γιαννακάκης Ηλίας στο 7ο Πανελλαδικό
κατηγορία αγόρια 16 που διεξήχθει στην Πετρούπολη από τον Ο.Α.Πετρούπολης από τις 15 έως τις 20 Νοεμβρίου χάνοντας από τον Αντώνη Παπαγιαννάκη του Ο.Α.Χανίων στο τρίτο σετ.


6o Open Junior Efoa

6o Open Junior EfoaΣτον τελικό του 6ου Junior Efoa στη κατηγορία αγόρια 16 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Λιτοχωρίου στο Λιτόχωρο από τις 27 έως τις 31/10 έφτασε για πρώτη φορά ο αθλητής του Ο.Α. Γουδιού Ηλίας Γιαννακάκης χάνοντας απρόσμενα στον τελικό από τον Νίκο Κόκκοτα του Ο.Α.Αθηνών.
5o Open Junior Efoa

5o Open Junior EfoaΤην τρίτη Θέση στο 5ο Open Junior Efoa κατηγορία αγόρια 16 που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Ιωαννίνων στα Ιωάννινα από τις 30/9 έως τις 3/10 κατέκτησε ο αθλητής του Ο.Α.Γουδιού Ηλίας Γιαννακάκης χάνοντας στα ημιτελικά από τον Ανδρουτσέλη του Ο.Α.Πατρών.
Ελπίζουμε στο επόμενο να φτάσει στο τελικό αφού φέτος κάποιες άτυχες κληρώσεις τον κράτησαν πολύ πιο πίσω από εκεί που θα μπορούσε να φτάσει.


4o Open Junior Efoa

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2006
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2006Μετά το 2ο & 3ο Πανελλαδικό & το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης η αθλήτρια του Ο.Α.Γουδιού Βασιλική Γιαννακάκη επικράτησε και στο 4ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης κατηγορία κορίτσια 14 ετών, που διεξήχθη στην Καλαμάτα, νικώντας στον τελικό την Αθλήτρια Μαδένογλου Χριστίνα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης με 2-0 set (6-3/6-0) εξασφαλίζοντας & τυπικά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος αφού, μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που κατέκτησε, της ανήκε. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την μοναδική της επιτυχία.
Η επιτυχία της τιμά ιδιαίτερα & τον Δήμο μας αφού είναι η πρώτη φορά που κατακτά αθλήτρια από τον Δήμο μας αυτόν τον τίτλο στην κατηγορία κορίτσια 14.Να σημειώσουμε ότι πριν από τρία χρόνια ήταν Πρωταθλήτρια Ελλάδος & στην κατηγορία των 10 ετών.
Επίσης μεγάλη επιτυχία σημείωσε & ο αθλητής του Ο.Α.Γ. Ηλίας Γιαννακάκης αφού στην κατηγορία Αγόρια 16 έφτασε στην οχτάδα.

Ατομικό Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Ατομικό Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα ΑντισφαίρισηςΠαρολίγο να περάσει στους 32 της κορυφαίας Ευρωπαικής διοργάνωσης , το Ευρωπαικο Πρωταθλήμα Αντισφαίρισης που έγινε στην Ostrava της Τσεχίας από τις 31 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου η αθλήτρια του Ο.Α.Γουδίου Βασιλική Γιαννακάκη ως μέλος της Εθνικής ομάδας κορασίδων, αφού έχασε οριακά από την Αθλήτρια της Εσθονίας Magi Joana Marie στο τρίτο σετ 6-3/1-6/4-6.Να σημειώσουμε ότι Βασιλική παίζει & του χρόνου στην ίδια κατηγορία αφού είναι γεννημένη το 1993.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2006

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2006Την πρώτη θέση & στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορία κορίτσια 14 κατέκτησε η αθλήτρια του
Ο.Α.Γουδιού, Βασιλική Γιαννακάκη κερδίζοντας στον τελικό την Ελένη Κορδολαίμη του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης με 2-0 set (6-0,7-5), που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από τίς 1 έως τις 9 Ιουλίου παίζοντας στην ίδια πόλη, στον ίδιο Όμιλο, στο ίδιο γήπεδο, με την ίδια αντίπαλο, που είχε παίξει και πριν από τρία χρόνια στο προηγούμενο τελικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος που είχε πάρει μέρος και με παρόμοιο σκορ...

Ομαδικό Ευρωπαικό Πρωτάθλημα κορίτσια 14

Ομαδικό Ευρωπαικό Πρωτάθλημα κορίτσια 14Την όγδοη θέση τελικά κατέκτησε η εθνική ομάδα μας στα κορίτσια 14 έτων στο Ομαδικό Ευρωπαικό Πρωτάθλημα κορίτσια 14που διεξήχθει στο Rakovnik της Τσεχίας με Αθλήτριες την Βασιλική Γιαννακάκη την Ελένη Κορδολέμη & Κική Φιλίππου.
Παρολίγο μάλιστα να κάνου την έκπληξη αφού έχασαν από το Βέλγιο με 2-1.Να σημειώσουμε όμως ότι οι δύο από τις τρεις αθλήτριες μας ήταν ένα χρόνο μικρότερες από τις υπόλοιπες συναθλήτριές τους & έτσι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και του χρόνου στην ίδια κατηγορία.

Διασυλλογικό Η΄Ενωσης

Διασυλλογικό Η΄ΕνωσηςΤην τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα του διασυλλογικού του Ο.Α.Γουδιού στην κατηγορία Αγόρια 16 νικώντας στον μικρό τελικό την Ομάδα της Α.Ο.Βάρης "Ο Ανάργυρους" με 2-1. Με αθλητές τον πολύ βελτιωμένο & πολλά υποσχόμενο Ηλία Γιαννακάκη, και τον Φίλιππο Μεσηνέζη.Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ο.Α.Γουδιού

Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ο.Α.ΓουδιούΜε μεγάλη επιτυχία έληξε το Εσωτερικό πρωτάθλημα του Ο.Α.Γουδίου όπου πήραν μέρος πάνω από 150 αθλητές σε 11 συνολικά κατηγορίες . Στην βράβευση των αθλητών παρευρέθη και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Θεόδωρος Μετικαρίδης.
ΑΓΟΡΙΑ 10
1. Λουρίδας Κων/νος
2. Χαλκιάς Ευάγγελος
3. Σακκάς Δημήτρης

ΑΡΧΑΡΙΑ
1. Κουτσιλιέρης Χαράλαμπος
2. Τσανάκας Θανάσης
3. Τσελέπη Αντριάνα

ΑΓΟΡΙΑ 14
1. Χρυσικός Γρηγόρης
2. Κοτσάμπασης Ιάσωνας
3. Διαμαντής Μάριος

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14
1. Χαλκιά Μαριλένα
2. Ζαφειροπούλου-Μανώλη Μαρία
3. Κωστοπούλου Λυδία

ΑΓΟΡΙΑ 16
1. Μεσηνέζης Φίλιππος
2. Γάκης Γιώργος
3. Καρατσόλης Μπόρις

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ
ΜΟΝΑ
1. Γιαννακάκης Ηλίας
2. Γιαννακάκη Βάσω

ΔΙΠΛΑ
1. Γιαννακάκης Ηλίας / Μπάρλας Γιώργος
2. Γιαννακάκη Βάσω / Μαργαρίτη Σύλβια

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ
1. Χασομέρης Άρης
2. Βαμβακάς Βασίλης

ΑΝΤΡΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΙ
1. Τσουμάκας Γιάννης
2. Ρήγας Νίκος

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ
1. Καράγιωργα Ντόρα
2. Λύσαρη Λία

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΧΑΡΙΕΣ
1. Τσέλιου Ροζάννα
2. Αργυρού Λέτα

3o Open Junior Efoa

3o Open Junior EfoaΚέρδισε και το τρίτο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία κορίτσια 14 που διεξήχθει από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης η Αθλήτρια του Ο.Α.Γουδιού Βασιλική Γιαννακάκη και έτσι προηγείται στην Πανελλήνια κατάταξη. Στον τελικό κατάφερε να ανατρέψει το 1-6 του πρώτου σετ και τελικά να κερδίσει με 1-6/6-4/6-4 την πολύ φορμαρισμένη Ελένη Κορδολέμη του Φθιωτικού Ο.Α
Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο τουρνουά κατέκτησε & την 3η θέση στα διπλά με συμπαίχτρια την Ελένη Κωνσταντινίδου του Α.Ο.Α Ποσειδών Θεσσαλονίκης.

2ο Open Junior ΕΦΟΑ

2ο Open Junior  ΕΦΟΑΈχοντας μία εκπληκτική απόδοση η αθλήτρια του Ο.Α.Γουδίου Βασιλική Γιαννακάκη κατέκτησε και το 2o Open Junior ΕΦΟΑ που διεξήχθει στον Ο.Α.Γλυφάδας απο τις 23 έως τις 28 Μαρτίου κερδίζοντας στον τελικό την αθλήτρια του Α.Ο.Βάρης «Ανάργυρους» Ανδριάννα Χριστοπούλου.2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κατ 14

2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κατ 14Την Πρώτη θέση στο 2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κατ 14 ετών κατέκτησε η αθλήτρια του Ο.Α.Γουδίου Βασιλική Γιαννακάκη νικώντας στο τελικό την αθλήτρια του ΑΚΑ Μαραθώνα Μαρίνα Μαρινάκη.
1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κατ 10-14

1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κατ 10-14Την τρίτη θέση στο 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κατηγορία 10 ετών κατέκτησε η αθλήτρια του Ο.Α.Γουδίου Βασιλική Μπασδέκη που διεξήχθη στην Φιλοθέη στις 4 & 5 Φεβρουαρίου στην Φιλοθέη. Επίσης πολύ καλά πήγαν και οι αθλητές-τριες Λυδία Δεσυνιώτη(8η θέση), Διαμαντής Μάριος (16η θέση) & Κοτσάμπασης Αλέξης.
Επίσης στο ίδιο τουρνουά η Αθλήτρια του ΟΑΓ Βασιλική Γιαννακάκη ήρθε 2η στην κατηγορία 14 ετών χάνοντας στον τελικό από την Ειρήνη Παπαγεωργίου.

1ο Ενωσικό Πρωτάθλημα κατ 16

1ο Ενωσικό Πρωτάθλημα κατ 16
Την τρίτη θέση στο 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα στην κατηγορία αγόρια 16 κατάκτησε ο Αθλητής
του ΟΑΓ Ηλίας Γιαννακάκης που διεξήχθει στην Σαρωνιδα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου χάνοντας από τον Μανώλη Γλέζο
 
 
 
 
Διαβάστηκε 5023 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 1ο Ενωσικό Πρωτάθλημα κατ 16 »

Βρείτε μας