Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 15:29

1η θέση στα διπλά για τη Β.Κάμπα

Εξαιρετική επιτυχία για τη Βάσια Κάμπα
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 19:36

Η προπονητική ομάδα του ΟΑΓ

Γνωρίστε τους προπονητές του ΟΑΓ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 11:53

Μήνυμα νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι γεια σας!

Θα θέλαμε ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Γουδή να σας ευχηθούμε καλή τενιστική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα, ειδικά στις δύσκολες μέρες που ακόμη περνάμε!

Όλους εμάς που απαρτίζουμε το νέο Δ.Σ, μάς χαρακτηρίζει, όπως και εσάς, η αγάπη για το άθλημα της αντισφαίρισης. Ταυτόχρονα όμως μας κινητοποιεί ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι ο ΟΑΓ σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου, όλα τα χρόνια λειτουργίας του έχει κάνει το άθλημα του τένις προσιτό σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες. Πιστεύουμε βαθιά ότι το τένις δεν είναι ένα άθλημα για λίγους, αλλά ένα άθλημα για τους πολλούς, δεν είναι μόνο ένα σπορ για φιλόδοξους πρωταθλητές αλλά και για ερασιτέχνες αθλητές.

Η νέα σεζόν προπονήσεων που μόλις ξεκίνησε, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα τόσο στο επίπεδο της οργάνωσης του ομίλου όσο και του τρόπου επικοινωνίας του με όλους εσάς τους αθλούμενους που αποτελείτε το βασικό του στόχο και κορμό. Ελπίζουμε ότι διατηρώντας όλα τα θετικά που έχουν γίνει μέχρι τώρα στον όμιλο αλλά και αντιμετωπίζοντας τις όποιες δυσλειτουργίες του θα μπορέσουμε να τον κάνουμε ικανό να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν αυτό τον καιρό για το άθλημα του τένις, από όλο και περισσότερους κατοίκους του Δήμου Ζωγράφου και γειτονικών περιοχών.

Η διαρκής βελτίωση (πιθανότατα και επέκταση) των εγκαταστάσεων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας είναι οι κύριες επιδιώξεις μας. Η αναβάθμιση της γραμματειακής μας υποστήριξης, η ανάδειξη και αξιολόγηση των προπονητών μας, η διασφάλιση καλύτερων συνθηκών στους περιβάλλοντες  χώρους (κυλικείο, κερκίδες κτλ.) και καλύτερων μέσων άθλησης (μπάλες, προβολείς κ.α.) είναι βασικές μας προτεραιότητες.

Γι’ αυτό το λόγο οργανώνουμε τη λειτουργία μας επάνω σε μια νέα λογική που στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: αποκέντρωση, διαφάνεια, συνεννόηση. Με ξεκάθαρους ρόλους και αρμοδιότητες, με ξεκάθαρες διαδικασίες και  με διαρκή συνεργασία και επικοινωνία,  ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε τον ΟΑΓ ένα σύγχρονο και φιλικό τόπο άθλησης, διασκέδασης και κοινωνικής συνάντησης.

Παρακαλούμε θερμά για την κατανόηση και τη συνεργασίας σας το επόμενο διάστημα. Η αντιμετώπιση της πανδημίας και η τήρηση των υγειονομικών κανόνων αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για να μην αντιμετωπίσουμε ανεπιθύμητα προβλήματα, όπως και η έγκαιρη καταβολή της μηνιαίας σας συνδρομής. Επιζητούμε επίσης την κατάθεση προτάσεων, ιδεών ή προβληματισμών σας για τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/O.A.Goudi

Καλό ξεκίνημα σε όλους και όλες! 

 

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 09:56

Έκπτωση σε προϊόντα e-tennis

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Γουδή, συνεχίζει τη σταθερή του συνεργασία με το e-tennis από την οποία δικαιούνται τα αθλούμενα μέλη μας έκπτωση της τάξης του 20% σε όλα τα είδη. Σημαντικό επίσης είναι ότι η προσφορά αυτή ισχύει και για το πλέξιμο ρακέτας. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες για δημιουργία και ενεργοποίηση του εκπτωτικού κωδικού μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του ομίλου, με απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής σας.


Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 11:47

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο


Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΓ:

Πρόεδρος: Ευθύμιος Βλαχογιάννης 

Αντιπρόεδρος: Πέτρος Κοντοβάς

Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Βαμβακάς 

Ταμίας: Βασίλης Αυγουστίνος 

Μέλος ΔΣ: Νικολία Πασσά (Έφορος Εγκαταστάσεων και Υλικού)

Μέλος ΔΣ: Γεράσιμος Ντάνος (Γενικός Αρχηγός Αθλητών)

Μέλος ΔΣ: Δημήτριος Αναστασίου 

 

 
 
  Παρακαλούμε όπως φροντίσετε για την έγκαιρη εγγραφή σας. 
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 11:53

TENNIS CAMP


      TENNIS CAMP
   ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΣΗΣ ΓΟΥΔΗ
                                                                                 
                       Περίοδοι
                 28 Ιουνίου-2 Ιουλίου
                 5  Ιουλίου- 9 Ιουλίου
                12  Ιουλίου- 16 Ιουλίου
                19  Ιουλίου- 23 Ιουλίου

          Πληροφορίες στο 2107781130
 Καθημερινά 6:00μμ-9μμ Σάββατο 10:00πμ-1:00μμ

Παρακολουθώντας τα όσα λέγονται στα SOCIAL MEDIA και στα ΜΜΕ, με αφορμή την αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά στο TWITTER για τα πολυκαταστήματα HARRODS, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς έκανε τη ακόλουθη δήλωση:

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 21:14

1η θέση στα μονά και σε Ε1 η Σταύρη

Έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει η Σταύρη Κάμπα αφού.....
Σελίδα 1 από 29

Βρείτε μας